Bülent Ersoy`la Banu Alkan'ın bu tartışması 4 Yapraklı Yonca`yı çıldırtır!

Bülent Ersoy ile Banu Alkan yıllar sonra Dünya Güzellerim programıyla birlikte bir kez daha beraber seyahate çıkacaklar. İlk versiyonuna katıldıkları Dünya Güzellerim programında, Türk sinemasında starlık üzerinden bir tartışmaya giren Banu Alkan'la Bülent Ersoy'un o kavgaları, YouTube'de yeniden yayımlandı.

Dünya Güzellerim yıllar sonra yenilenen kadrosuyla bir daha başlıyor. Burcu Esmersoy yerine Seray Sever'in dahil olduğu programın ilk yayınlandığı dönemde, Bülent Ersoy'la Banu Alkan arasında gerçekleşen tartışma yeniden paylaşıldı.

Banu Alkan ile Bülent Ersoy arasında Türk Sineması'nda starlık üzerinden sert bir tartışma geçti. O tartışmada Banu Alkan Hollywood'a gittiği dönemlerde kendisi için, "Türk Sineması'nda rakibiniz yok, sizi dünya tanımalı" denildiğini söylüyor.

Bu sözlere oldukça öfkelenen Bülent Ersoy, "Nerede Türkiye'de rakibiniz yok? Siz hayatınız boyunca bir Türkan Şoray, bir Fatma Girik, bir Hülya Koçyiğit, bir Filiz Akın olabildiniz mi?" diyor.

BÜLENT ERSOY'LA BANU ALKAN ARASINDA "DÖRT YAPRAKLI YONCA" TARTIŞMASI

Alkan'ın Ersoy'a karşılık olarak, "Türkiye'nin en önemli starıyım, belki de birinci" demesi üzerine daha da sinirlenen sanatçı, "Siz? Kare As'tan da... İşte siz hayalde yüzüyorsunuz. Siz bu Kare As'ın içerisine girebildiniz mi?" diye soruyor.

Alkan'ın, "Esmerlerde Türkan Şoray, sarışınlarda Banu Alkan" demesi üzerine ise Ersoy'un tepkisi, "Onu siz söylüyorsunuz." şeklinde oluyor.

Şoray, Koçyiğit, Girik ve Akın'ın oyunculuk performanslarına dikkati çeken Ersoy aynı zamanda Alkan için, "Siz sadece gösteriş" yorumunu yapıyor.