Bülent Ersoy'dan Zeki Müren hakkında akıl almaz iddialar!

Bülent Ersoy sunuculuğunu yaptığı Dünya Güzellerim Masada programında Zeki Müren hakkında iddialarda bulundu. Türk sanat müziğinin iki önemli sesinden birisi olan Bülent Ersoy, bir diğer isim Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç bir karaktere sahip olduğunu öne sürdü.

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman ile birlikte YouTube'de yayınlanan "Dünya Güzellerim Masada" programında sunuculuk yapıyor. Bülent Ersoy sunucusu olduğu Dünya Güzellerim Masada programında, Zeki Müren hakkında iddialarda bulundu. "Hiç kimse bilmez bunu" diyen Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında "acımasız, kıskanç" ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Müzeyyen Senar bana 'Benim yerimi alacaksın' derdi. Zeki Müren de bunu duyunca 'Allah'ım bu Japon'un canına al' demiş benim için. O bana 'Japon Çiçeği' derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da 'Siz bunu benden çaldınız' diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü."

NTV'de yer alan habere göre; Zeki Müren'in yakın akrabası Özlem Güner ise iddialar sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Böyle bir efsanenin ardından konuşulanlar son derece üzücü. Biz dayımla bu ismi (Bülent Ersoy) hiç konuşmazdık. Zeki Müren kimseyi kıskanmazdı. Öyle büyük bir çınardan nemalanmak isteyenler hep olacaktır. Başka türlü gündeme gelemeyenler onun adını kullanarak gündeme gelmeye çalışıyor."