Bülent Ersoy'dan tutuklanan orkestra ekibine barış yemeği

Bülent Ersoy, orkestra ekibiyle tam 1 yıl önce PCR testi konusu sebebiyle bir sorun yaşamıştı. Bülent Ersoy'un orkestra ekibi, sahne almak için Kıbrıs'a gitmişler ve Ercan Havalimanı'nda sahte PCR testi sebebiyle 1 ay hapis yattıktan sonra tahliye olmuşlardı. O tarihten bu yana araları soğuk olan usta sanatçıyla orkestra ekipleri, aralarındaki buzları erittiler.

Bülent Ersoy ile orkestra ekibi arasında, yaklaşık 1 yıl önce yaşanan PCR testi olayı sebebiyle küslük bulunuyordu. Bülent Ersoy'un orkestra ekibi, Kıbrıs'ta sahne almak için Ercan Havalimanı'na gitmişler ve burada sahte PCR testleri ile yakalandıkları gerekçesi ile 1 ay hapis yattıktan sonra tahliye olmuşlardı.

Yargılanan orkestra üyeleri birer ay hapis cezası almışlardı. Bu gelişmeler sonrası Bülent Ersoy ile orkestra ekibi arasındaki sorunlar sona erdi.

Arnavutköy'de bir araya gelen ekip ve Ersoy, magazinciler ile sohbet ettiler. Bülent Ersoy, "Her ailede, anne ile evlatları arasında bazen böyle şeyler olabiliyor. Ben bunu ana kucağına dönüş olarak görüyorum. Ben göz göze geldiğim vakit ne istediğimi anlayabilecek çalışma arkadaşlarım olmasını isterim. O başka bir işçilik, o ayrı bir sanat. Bu ekip işte öyle..." açıklamasında bulundu.