Koşun kavga var! Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a ağır sözler

Bülent Ersoy ile Ajda Pekkan bir dönem tam 6 yıl boyunca küs kalmışlardı. Aralarında yaşanan küslük bitse de Bülent Ersoy'un, Ajda Pekkan'a karşı öfkesi bitmedi. Ünlü sanatçı, Pekkan için aralarının yeniden bozulmasına neden olabilecek açıklamalarda bulundu.

Bülent Ersoy ile Ajda Pekkan arasında, iki tarafın yeniden arasının bozulmasına neden olacak bir polemik yaşanıyor. Daha önce tam 6 yıl küs kalan Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy, 2 yıl önce barışmışlardı. Ancak Ersoy, Pekkan'ı hedefine alan bazı açıklamalarda bulundu.

BÜLENT ERSOY'DAN AJDA PEKKAN'A: "BİLETLERİ SATMIYOR"

Ajda Pekkan'ın konseri geçtiğimiz günlerde iptal olmuştu. Ersoy bu konuyla gündeme gelen Pekkan için, "İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur." dedi. Bununla da yetinmeyen sanatçı, Ajda Pekkan'ın Almanya'da biletleri satılmayınca 3 konserinin de iptal olduğunu iddia etti.

Öte yandan Ajda Pekkan geçtiğimiz günlerde yüzündeki değişim ile de gündeme gelmişti. Oyuncu çift Sedef Avcı - Kıvanç Kasabalı ile fotoğraf çekilen sanatçı, yüzündeki dikkat çeken büyük değişim ile günlerce konuşulmuştu.