Bülent Ersoy Yılmaz Morgül'ün o sözlerini affetmedi!

Bülent Ersoy kendisine hakarette bulunan Yılmaz Morgül'le ilgili harekete geçti. Bülent Ersoy, Yılmaz Morgül hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılması için talepte bulundu. Ancak başvuruyu değerlendiren mahkeme, uzaklaştırma talebini reddetti.

Bülent Ersoy ile Yılmaz Morgül arasında yaşanan tartışma, yargıya taşındı. Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre; Bülent Ersoy geçtiğimiz aylarda merhum sanatçı Zeki Müren'le ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy hakkında set ifadeler kullanmıştı. Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Yılmaz Morgül, "İnanılır gibi değil açıklamaları, zaten okuyamaz artık, anlıyorum onu da rahatsızlığı var. Haddini bilmedin B.E. denilen insan, sen sanatçı sıfatını hak etmeyen bir insansın, seni insan olarak bile kabul etmiyorum... Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, rezil bir iş ile kendini bitirdin, gebersin..." ifadelerini kullanmıştı.

BÜLENT ERSOY YILMAZ MORGÜL'ÜN PAYLAŞIMI SONRASI HAREKETE GEÇTİ

Bülent Ersoy, kendisi hakkında paylaşımlarda bulunan Yılmaz Morgül'le ilgili harekete geçti. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran sanatçı, Yılmaz Morgül için uzaklaştırma kararı çıkarılması için talepte bulundu. Ancak başvuruyu değerlendiren mahkeme, uzaklaştırma talebini reddetti.