Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Buket Ela Demirel Erol geceye damgasını vurdu! Buket hem ağladı hem ağlattı!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kim Milyoner Olmak İster son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan ve aslen Malatyalı olan Buket Ela Demirel Erol Türkiye'yi ağlattı. Yarışmada zaman zaman duygusal anlar yaşayan Buket'e stüdyoda bulunan işaret dili uzmanı yardımcı oldu.

Atv ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde katılan yarışmacı Buket Ela Demirel Erol izleyicilerin gönlüne adeta taht kurdu. Evli ve 11 aylık bir çocuk annesi olan Buket, iki yaşında geçirdiği havale sonucu ağır düzeyde işitme kaybı yaşıyor ve işaret dilini ve konuşma dilini kullanıyor. Kenan İmirazalıoğlu'nun ağız hareketlerini okuyarak iletişim kuran Buket için stüdyoda işaret dili bilen bir yardımcı da yer aldı.  

Sosyal medyada da gündem olan Buket’in başarısı 7’den 70’e herkesin takdirini kazandı. 60 bin TL değerindeki soruya doğru cevap veren Buket 125 bin TL değerin 10. soruya yükseldi.

İki yaşında geçirdiği havale sonucu ağır düzeyde işitme kaybı yaşayan Buket, işaret dilini ve konuşma dilini kullanıyor. ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Buket Boğaziçi Üniversitesi Dilbilim Bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışıyor ve çocuklara gönüllü olarak işaret dili dersleri veriyor.

30 bin TL'lik soruyu anlamakta zorluk zorluk çeken Buket işaret dili uzmanından yardım aldı. Soruya doğru cevapladıktan sonra gözyaşlarına hakim olamayan yarışmacı duygusal anlar yaşadı. Kenan İmirazalıoğlu'nun da desteğiyle sakinleşen Buket sosyal medya kullanıcıları tarafından da büyük destek gördü.