‘Bugün çok yakındık' Ezgi Mola büyük aşkı Jason Statham'a ulaşamayınca başka bir yol denedi!

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteri ile gündemden düşmeyen Ezgi Mola, ünlü aktör Jason Statham'a olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyor. Şu sıralar yeni filmi için çekimde olan Jason Statham, Atlas Sineması Müzesi'nin açılışı için Beyoğlu'ndayı. Ezgi Mola da birkaç sokak aşağıda Masumlar Apartmanı dizisi için setteydi. Mola bu durumu sosyal medya hesabından esprili bir dille paylaştı.

Salı akşamları TRT 1 kanalında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisindeki performansı ile dillerden düşmeyen Ezgi Mola, yıllardır süre Jason Statham hayranlığını duymayan kalmadı. Mola, birkaç gündür 'büyük aşkı' Jason Statham'ın İstanbul'a gelmesi ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşım yapıyor. İki oyuncu da kendi projelerinin çekimlerindeydi ancak çok yakın olmalarına rağmen bir araya gelemedi.

Instagram sayfasından ikisinin bir biblosunu paylaşan oyuncu, esprili yorumuyla görenleri de güldürmüştü. Statham, birkaç gün önce geldiği Türkiye'de, restorasyonu tamamlanan Atlas Sineması Müzesi'nin açılışı için Beyoğlu'ndaydı.

Aynı saatlerde yine aynı semtte dizi çekiminde olan Ezgi Mola ise yakınına gelen ama göremediği Jason Statham için bir story paylaştı.

Mola, esprili paylaşımının ardından, bir takipçisinden gelen ve görenleri güldüren bir başka paylaşımıyla da dikkat çekti. "Niye geldiği belli oldu" notuyla yapılan paylaşımda Jason Statham, Türk bayrağının önünde ve elinde Ezgi Mola fotoğrafı ile görülüyor.