Hemen hemen herkesin birbirinden ilginç fobi ve takıntıları bulunuyor. Ünlü isimlerin de komik ve bir o kadar da ilginç alışkanlıkları dikkatlerden kaçmıyor.
Nurgül Yeşilçay: Obsesif kompulsif bozukluğu olan oyuncu, dizi setinde bile temizlik yapıyor.
Murat Boz: Şarkıcının en büyük takıntısı elma... Boz, elma görünce yemeden duramıyor. Gördüğü her elmayı yeme ihtiyacı hisseden şarkıcı, bir elmayı görüp yiyememesi durumunda gözünden yaşlar geldiğini belirtiyor
Bergüzar Korel: Denize girdiğinde ayağının yosuna değmesinden çok rahatsız oluyor. Bu durumu takıntı haline dönüştürmüş olan oyuncu, denize girmeden önce çok dikkatli davranıyor.
Mustafa Sandal: Şimdilerde Melis Sütşurup ile evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı, trafik sırasında tüp kamyonetlerinin arkasında yer almaktan korkuyor.
Funda Arar: Şarkıcı, bazı şeylerin yerini uğursuzluk getirir diye değiştiremiyor. Arar, kötü bir şey yaşadığında tarihini dile getirirse aynı şeyin tekrar yaşanmasından korkuyor.
Hande Ataizi: 'Camdaki Kız' dizisinde rol alan Hande Ataizi, trafik kazası geçirmekten çok korkuyor. Hatta bu korkusu takıntı haline gelmiş durumda...
Sibel Can: Konserleri sırasında kulise mutlaka kendi bornozunu ve havlularını getiriyor. Kendisi için hazır bulundurulan havluyu kullanmıyor.
Özge Özpirinçci: Burak Yamantürk ile evliliğinden Mercan isminde kızı bulunan oyuncu, evde açık kalan dolap kapaklarından çok korkuyor. Ve o dolapları kapatmadan kesinlikle uyumuyor.