Bu sene en çok onlar paraya kıydı! 2023 yılında estetikleri çok konuşulan ünlüler

Ünlü isimler arasında popüler hale gelen estetik işlemler gündeme gelmeye devam ediyor. Son yıllarda operasyon masasına yatan ve büyük değişim geçiren ünlü isimlerden bazıları yaptırdıkları işlemleri gizlerken bazıları da açık açık söylemekten geri durmuyor. Bu sene yaptırdığı estetik operasyonlar ile çok konuşulan isimleri derledik. İşte 2023 yılında estetikleri çok konuşulan ünlüler...

Görünümü beğenmeyen ve daha mükemmel bir hale gelmek isteyen ünlü ünsüz herkes estetik cerrahların kapısını çalıyor. Ufak dokunuşların yanı sıra büyük operasyonlar da geçiren ünlü isimler değişimleri ile adından söz ettirdi.

Aralarında Seda Sayan, Berdan Mardini, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz ve Safiye Soyman gibi birbirinden ünlü isimler 2023 yılına estetikleri ile damga vurdu.

İşte 2023 yılında estetikleri çok konuşulan ünlüler...

BENSU SORAL

"Yüzüm tamamen doğal, yıllardır aynı benim. Hiç estetiğim yok" diyen Bensu Soral'ın son dönemde sivrilen çenesi ve dolgunlaşan dudakları dikkat çekti.

BERDAN MARDİNİ

Berdan Mardini estetik ile ilgili "Göz kapaklarımı aldırdım, zayıfladım, burnumu ve dişimi yaptırdım. Değişimimin sebebi bu" açıklamasını yapmıştı.

ÇAĞLA ŞIKEL

Ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel son dönemde popüler hale gelen "Tavşan diş" modasına uydu. Son hali takipçileri tarafından beğenilmeyen Çağla Şıkel yorum yağmuruna tutuldu.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Dilan Çiçek Deniz de son dönemin modasına uyup Fransız askısı yaptırdı. Yüzündeki belli bölgelere dolgu da yaptıran ünlü oyuncunun son görüntüsü sınıfta kaldı.

SAFİYE SOYMAN

Yakın arkadaşı Seda Sayan'a ayak uyduran, boyun, gıdı ve yüz gerdirme operasyonu yaptırdığını söyleyen Safiye Soyman, "Yüzümü çekerek kulağımın içinde topladı. Boynumu da çekerek kulağımın arkasına topladı" dedi.

SEDA SAYAN

'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmış ve bir süre gündemde oldukça konuşulmuştu. Ünlü ismin bir dönem bacakları için "Barbie bebek" uygulaması yaptırdığı da biliniyor.

SONGÜL KARLI

"Fransız Askısı" yöntemiyle yüzünü gerdiren Songül Karlı dolgu ve botoks işlemleri de yaptırdı.

'İyi ki estetik yaptırmış' dedirten 10 ünlü isim