Bu sefer kaçan Behlül, ölen Bihter olmayacak... Kıvanç Tatlıtuğ'uyla Beren Saat'ten Aşk-ı Memnu'yu unutturacak film

Aşk-ı Memnu, tekrarları rekor kıran kült diziler arasında yer almaya devam ediyor. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un Bihter ile Behlül rollerini oynayıp şöhreti yakaladıkları Aşk-ı Memnu'nun üzerinden yıllar geçti ancak seyirci Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'u yeni bir projede beraber görme isteğinden hiç vazgeçmedi. Kıvanç Tatlıtuğ'dan bu beklentiyi karşılayacak bir açıklama geldi. Oğlu Kurt Efe'yi kucağına yeni alan ünlü oyuncu, Beren Saat ile bir film projesinde rol alacaklarını doğruladı.

Aşk-ı Memnu 2008-2010 yıllarında yayınlanmış ancak sadece o döneme değil sonraki yıllara da etkisini sunmuştu. Halen yaz denildi mi ekranda yer almaya başlayan Aşk-ı Memnu özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'e büyük bir şöhret kazandırmıştı. Romanın ana karakterleri Behlül ile Bihter'i oynayan iki ismin Aşk-ı Memnu dışında farklı bir projede rol almaları heyecanla bekleniyordu.

KIVANÇ TATLITUĞ İLE BEREN SAAT'TEN AŞK-I MEMNU'YU UNUTTURACAK FİLM

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni bir projede birlikte rol almaları bekleniyordu. Sonunda bu hayal gerçek oldu. Tatlıtuğ çok merak edilen bu konuyu doğradı. Beren Saat ile Amerika'da çekimleri gerçekleşecek bir filmde rol alacakları sıklıkla iddia ediliyordu.

Tatlıtuğ, "Bir süre Amerika'ya gideceğim. Bir sinema filmi var. Sonra döneceğim, İstanbul'da projelere bakacağım." ifadelerini kullandı. Proje Netflix'te yayınlanacak.