Bu ne yaman çelişki! David Beckham'a tepki yağdı

Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham, koronavirüsle mücadele kampanyasına destek verdi. Ancak ünlü futbolcunun tasarımcı eşi Victoria Beckham'ın çalışanlarını işten çıkarması, tepkilere sebep oldu.

İngiliz eski milli futbolcu David Beckham (44), corona virüsle mücadeleye destek kampanyasına katıldı. Bağış yapan hayranlarıyla Miami'deki kendi stadında ve kendi takımına karşı maç yapma sözü verdi. Ancak Beckham'ın bu teklifi, bu hafta 30 işçisini ücretsiz izne çıkaran eşi Victoria Beckham nedeniyle ters tepti.

TEPKİ ÇEKTİ

Beckham, "İnsanları zor durumda bırakırken salgına destek olma çaban hiç iyi niyetli değil" tepkisi aldı.

Ünlü müzik grubu Spice Girls'ün eski üyesi ve kendi tasarım markasına sahip olan Victoria Beckham, corona virüsü salgını nedeniyle 30 işçisini ücretsiz izne çıkarırken, kalan çalışanlarının maaşlarında %20 indirime gitti. Victoria'nın bu hareketi basında büyük tepki çekti.

Futbol efsanesi David Beckham'ın eşi Victoria'nın bu hareketi skandal olarak manşetlerde yerini alırken, ünlü gazeteciler tarafından da sert eleştirilere maruz kaldı. İngiliz basını, "1.5 milyon sterlinlik çanta koleksiyonun var, 335 milyon sterlinlik servetin var. Miami'de 31 milyon sterline ev almaya, oğluna 100 bin sterlinlik doğum günü partisi vermeye gücün yetiyorsa, 30 işçiye de gücün yeter" gibi tepkiler verince ortalık ayağa kalktı.