Bu milletin kanında korkaklık yok! 

Ünlü isimler günlerdir halkın demokrasi için verdiği onurlu mücadelede vatandaşları yalnız bırakmıyor! Bayraklarla meydanlara inen isimler, şarkılar ve mesajlarla halka destek oluyor. 

FETÖ’nün darbe girişimine karşı başlatılan 'demokrasi nöbetleri', Türkiye’nin dört bir yanında coşkuyla sürüyor. Ünlü isimler ise meydanlara inerek halkın bu onurlu mücadelesine destek veriyor. Polat Yağcı'nın sahibi olduğu Poll Production'ın organize ettiği etkinlikte sanatçılar Mustafa Ceceli, Bengü, Ece Erken, Murat Dalkılıç ve Yeşim Salkım, Antalya’da beraberlik mesajı verdi. Berdan Mardini, kendisinin yazdığı "Demokrasi ve Recep Tayyip Erdoğan" şarkısını seslendirdi, Ahmet Selçuk İlkan ise şehitler için şiir okudu. 

Mustafa Ceceli

Meydanlarda toplanan halkla birlikte demokrasiye sahip çıkan Mustafa Ceceli, onbinlerle birlikte İstiklal Marşı’nı seslendirdi. 

Murat Dalkılıç

Türkiye topraklarında yaşadığı için oldukça memnun olduğunun altını çizen Murat Dalkılıç ise "İyi ki bu vatanın, bu bayrağın altındayız" diye konuştu. 

Ece Erken

Daha önce birçok kez meydanlara inerek vatandaşlarla buluşan Ece Erken, Antalya'da da eline bayrağı alarak sahneye çıktı. 

Alişan

Türkiye’nin 12 gecedir uyumadığının altını çizen Alişan, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara teşekkür etti. 

Bengü
Bengü de  Antalyalıları yalnız bırakmadı. Bengü gecede 'Türkiye'm' şarkısını alanı dolduranlarla birlikte seslendirdi.

Yeşim Salkım
O gün çok korktum. Bizim ülkemizin Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi lidere ihtiyacı var. Tek millet, tek devlet olmaya mecburuz. 

Bizi bölmeye çalıştılar!

Şarkıcı İntizar ise gecede söyledikleriyle alkış aldı. Sanatçıların tüm kalbiyle demokrasinin yanında olduğunu belirten şarkıcı, "Hain ve soysuzların bilmediği, bilip unuttuğu bir şey bu milletin kanında korkaklık yok! Kurtuluş savaşı var kazanılmış. Destanlarımız var. Bizi bölmeye çalıştılar, ama başaramadılar" dedi.