Bu kez kesin ayrıldı! Arka Sokaklar dizisinde yıllar sonra gelen ayrılık

Televizyon ekranlarının en uzun soluk dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor... 18 yıldır aralıksız yayınlanan Arka Sokaklar'da birçok isim ayrıldı, geri döndü. Şimdi ise dizide yıllardır rol alan bir ismin ayrılığı kesinleşti... İşte ayrılığı resmen duyurulan o isim ve haberin detayları...

Ekranın en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'da heyecan dolu bir sezon geride kaldı. Şevket Çoruh'la Oya Akar'ın geri dönüşlerini ilan ettikleri Arka Sokaklar'a en çok damga vuransa; hiç şüphesiz Özgür Ozan ve oynadığı karakterin performansı olmuştu. Arka Sokaklar'da yeni sezonda ne olacağı heyecanı devam ederken, seyircisini üzecek bir ayrılık haberi geldi.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE YILLAR SONRA GELEN AYRILIK

Arka Sokaklar dizisinde tam üç sezondur rol alan Oğuz Peçe, fenomen projeden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Oğuz Peçe, "3 sezondur severek çalıştığım Arka Sokaklar serüveninin sonuna geldik.

Baştan sona bana güvenen, destek olan herkese ve tüm izleyicimize sonsuz teşekkürler. Hoşçakal Arka Sokaklar ailesi, hoşçakal Emre Gürbüz. Yeni serüvenlerde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

İşte Oğuz Peçe'nin ayrılık paylaşımı

Olay yaratacak Özgü Namal açıklaması

Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan şok haber! Tutuklanabilir