Bu kavga bitmez

Gündüz iki şarkıcı arasındaki ‘Telifmetre’ kavgası akşam ‘üstsüz fotoğraf’ paylaşımıyla zirve yaptı. Hande Yener'le Seren Serengil sosyal medyada birbirine fena yüklendi. 

Hande Yener ile Seren Serengil, sosyal medyada birbirlerine girdi! Hande Yener, 'Telifmetre'de kendisinin en çok dinlenen şarkıcı olduğuna inanmayıp eleştiri yapan Serengil’in çıplak fotoğrafını yayımladı. Üzerine 'Serenmetreye bakıyor' yazdı. Ünlü şarkıcının yayımladığı kare, Instagram tarafından silindi. Bu göndermelere sessiz kalmayan Serengil de karşı atağa geçerek Hande Yener’in uyuşturucu kullandığını söyledi. 

İŞLER KARIŞIYOR

Yener ise bu suçlamalarının yanıtını Serengil’in sözleriyle verdi! Popçu, Serengil’in 2007 yılında söylediği, "15 yaşında uyuşturucu operasyonunda tutuklandık’ sözlerini yayımladı. Yener'den intikamını alamayan Serengil, bu kez popçunun yakın arkadaşı Aylin Coşkun'a sataşmadan edemedi.  

LİSTENİN BİRİNCİSİ

Seren Serengil  Telifmetre'nin resmi listesine inanmasa da açıklanan raporda Hande Yener listede birinci oldu.

TARTIŞMA YARGIYA TAŞINDI!  

Yener’in kendisine 30 metreden fazla yaklaşmaması ve sosyal medyadan adını anmaması için  aile mahkemesne başvuran Serengil 100 bin TL’lik de tazminat davası açtı. 

SEN CAHİL BİLE DEĞİLSİN!

 Seren Serengil ile Hande Yener arasında yaşanan kavgada yeni bir cephe daha açıldı. Bu yıl 'Sinsirella' şarkısını yaparak listelerde fırtınalar estiren Aylin Coşkun dahil oldu. Serengil “Duymayan Kalmasın”da Coşkun’un Yener’in yakın arkadaşı olduğu için o listede olduğunu iddia etti. Coşkun ise sert konuştu: Cahil! Ben Hande Yener’in arkadaşıyım diye 1 numarada değilim! Hem telifmetre hem radyomonitörde birinciyim. 14 yıldır bu işi yapıyorum!