Bu kareleri daha önce görmediniz! Yeşilçam efsanelerinin ölmeden önceki son görüntüleri

7'den 70'e herkesin hayranlıkla izlediği Yeşilçam'ın ünlü isimleri son halleri ile hepimizin yüreğini burktu. Türk Sineması'na damga vurmuş usta sanatçıların birçoğu aramızdan ayrıldı. Filmlerini hala izlediğimiz sanatçıların ölmeden önceki son halleri ortaya çıktı.

Yeşilçam denilince aklımıza gelen onlarca isim ve canlandırılan yüzlerce karakter var. Yüzümüzden tebessümü eksik etmeyen Yeşilçam'ın usta isimleri ölümleri ile aramızdan ayrıldılar. Efsanelerin dünyadan göçmeden önceki fotoğrafları ise yürekleri burktu.

Sayısız filmde yer alarak gönüllerde taht kuran Kemal Sunal, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerindendi. 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka filminin çekimleri için bindiği uçakta kalp krizi geçiren Kemal Sunal hayata veda etti.

Usta oyuncunun aramızdan ayrılmadan verdiği bir röportaj ise son görüntüleri oldu. Sunal, filmlerinin 50 yıl sonra bile izleneceğini söylemişti, öyle de oldu.

Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hocası olan Münir Özkul, uzun yıllar KOAH ve Demans hastalığı ile mücadele etti. Özkul, İstanbul'daki evinde 93 yaşında hayatını kaybetti.

Ölmeden önce hastane fotoğraflarını gördüğümüz usta isim son haliyle hayranlarını derinden üzdü.

Köyden İndim Şehire filminin Himmet Abisi Zeki Alasya 2015 yılında aramızdan ayrıldı. Alasya 2008 yılında 4 yıl aşk yaşadığı Jülide Hanımla sessiz sedasız evlenmişti.

Zeki Alasya öldükten sonra eşi son fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Hababam Sınıfı'nın Güdük Necmi'si usta oyuncu Halit Akçatepe, 31 Mart 2017'de aramızdan ayrıldı.

Vefat etmeden önce hastanede çekilmiş son fotoğrafı sevenleri aracılığıyla sosyal medyada paylaşıldı.

Ayşen Gruda, Yeşilçam'ın 'Domates Güzeli' olarak tanındı. Filmlerde Şener Şen ile yakaladığı kimya, Türk Sineması'nın efsane ikilisinin ortaya çıkmasına neden oldu.

23 Ocak 2019 tarihinde hayatını kaybeden usta oyuncunun son halinden enerjisinin tükendiği fark ediliyordu.

Hababam Sınıfı'nın Hafize Anası olarak gönüllere taht kuran usta oyuncu Adile Naşit, 11 Aralık 1987 yılında hayatını kaybetti.

Kendine has gülüşü, canlandırdığı anne karakterleriyle kalbimizi kazanan efsane oyuncunun hastanede çekilen son fotoğrafı ise görenlerin yüreklerini burktu.