Bu gelişme Teşkilat seyircisini çılgına döndürür! Meğer tam 22 gün boyunca...

TRT 1'de yayınlanan ve TIMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği Teşkilat dizisi son dönemin en dikkat çeken aksiyon dizileri arasında bulunuyor. Diziyi merakla takip eden izleyiciler yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekliyor. Ancak son olarak izleyicileri üzecek bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre, dizi 3 hafta boyunca ekranlardan uzak kalacak. İzleyiciler şimdi heyecanla yeni bölümü beklemeye başladı.

Teşkilat dizisi hakkında seyircisi üzecek bir karar alındı. Diziyi yakından takip edenleri üzecek bir gelişme yaşanacağı bilgisine ulaşıldı. Teşkilat Katar'da başlayan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta ekranlarda olmayacak. TRT 1'de bu süreç boyunca Dünya Kupası maçları yayınlanacak. Yaşanan bu gelişme dizinin izleyicilerinin moralini bozdu. Bu karar ise 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasını kapsayacak. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla Aralık sonu yayınlanacak 57. bölümü bekliyor.

KARARI DUYURDULAR

Teşkilat dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor. Diziyi yakından takip edenleri üzecek bir gelişme yaşanacağı bilgisine ulaşıldı.

23 GÜN BOYUNCA...

Teşkilat, Katar'da düzenlenen olan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta ekranlarda olmayacak.

3 HAFTA YAYINLANMAYACAK

TRT 1'de bu süreç boyunca Dünya Kupası maçları yayınlanacak. Yaşanan bu gelişme dizinin izleyicilerinin moralini bozarken bu kararın 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasını kapsadığı bildirildi.

Teşkilat'ta seyirciyi deliye döndürecek ayrılık iddiası! Gözünün yaşına bakmadan gönderiyorlar!

ASIL HAMLEYİ YAPIYOR

Ömer'in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir.

SOLUKSUZ MÜCADELE...

Hartley'nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley'in talebi Ömer'e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut'un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler.