Bu iddialardan sonra yer yerinden oynayacak! Mert Ramazan Demir yüzünden Afra Saraçoğlu ile ayrılan Mert Yazıcıoğlu Hafsanur Sancaktutan ile yakınlaştı

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile yakınlaşmasının ardından ayrıldığı iddia edildi. Mert Razaman Demir ile Afra Saraçoğlu sessiz kalırken Mert Yazıcıoğlu'nun partneri Hafsanur Sancaktutan ile yakınlaştığı öne sürüldü. Hafsanur Sancaktutan, çıkan haberlerin ardından henüz bir açıklamada bulunmadı.

Star TV'de ekrana getirilen Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteri ile izleyici karşısına çıkan Afra Saraçoğlu ile Darmaduman'ın başrolü Mert Yazıcıoğlu, 4 yıldır aşk yaşıyor. Afra Saraçoğlu'nun partneri Mert Ramazan Demir ile yakınlaştığı, Mert Yazıcıoğlu'nun bu samimiyetten rahatsız olduğu öne sürüldü. Yazıcıoğlu'nun ilişkiyi bitirme kararı aldığı iddia edildi.

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, ilişkisini noktalayan yakışıklı oyuncu Darmaduman dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile yakınlaştı. Aşk yaşamaya başladıkları iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Sancaktutan ve Yazıcıoğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedi.

Öte yandan 4 yıldır ilişkilerini bitirdikleri konuşulan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını kaldırmadı.

2022'nin son aşk bombası patladı! Didem Soydan'ı unutan Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya aşk yaşamaya başladı