Bu iddia ortalığı karıştırdı! Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisi izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ederken Derin karakteri hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Orijinal versiyonu ile senaryosu aynı giden dizide Melis Sezen'in hayat verdiği Derin karakterinin senaryo gereği ölerek diziye veda edeceği iddia edildi.

Yayınlandığı her bölümle izleyenleri ekran başına kilitleyen başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz dizisi hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Sadakatsiz'in orijinal yapımı olan Doctor Foster'da Derin karakterinin uyarlandığı 'Kate' ölerek diziden ayrılıyor.

Kate'in diziden ayrılıyor oluşu ise gözlerin Derin karakterine çevrilmesine neden oldu. Senaryo olması gerektiği gibi devam ederken Melis Sezen'in 3 bölüm sonra diziye veda edeceği öne sürüldü.

Yapımcıdan resmi bir açıklama gelmezken Sadakatsiz hayranları öne sürülen iddiaların ardından Derin'in diziye veda edip etmeyeceğini merak etmeye başladı.