Bu hareket Gönül Dağı'nın tahtına gölge düşürür! Meğer tam 25 gün boyunca...

TRT 1'de yayınlanan ve Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı dizisi son dönemin en çok sevilen aile dizileri arasında yerini alıyor. Diziyi merakla takip eden izleyiciler yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekliyor. Ancak son olarak izleyicileri üzecek bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre, dizi 3 hafta boyunca ekranlardan uzak kalacak. Bu olay izleyicilerin moralini bozan gelişmelerden birisi oldu.

3 sezondur en çok izlenen dizilerden birisi olma unvanını taşıyan Gönül Dağı'nda hakkında bomba bir karar alındı. Diziyi yakından takip edenleri üzecek bir gelişme yaşanacağı bilgisine ulaşıldı. Gönül Dağı Katar'da başlayan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta ekranlarda olmayacak. TRT 1'de bu süreç boyunca Dünya Kupası maçları yayınlanacak. Yaşanan bu gelişme dizinin izleyicilerinin moralini bozarken bu kararın 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasını kapsadığı bildirildi.

MORALLERİ BOZACAK GELİŞME

Gönül Dağı dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor. Diziyi yakından takip edenleri üzecek bir gelişme yaşanacağı bilgisine ulaşıldı.

26 GÜN BOYUNCA...

Gönül Dağı Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta ekranlarda olmayacak.

O TARİHLER ARASINDA YOK!

TRT 1'de bu süreç boyunca Dünya Kupası maçları yayınlanacak. Yaşanan bu gelişme dizinin izleyicilerinin moralini bozarken bu kararın 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasını kapsadığı bildirildi.

ORTALIK TOZ DUMAN...

Elif, annesinin kasabaya dönüşüyle birlikte ikilem içinde kalır. Amcaoğullarıyla en iyi nişan organizasyonunu yapma konusunda iddialaşan Cemile, Asuman ve Zahide kolları sıvamıştır.

1 değil 2 değil tam 3 sürpriz var diyerek duyurdular! Gönül Dağı seyircisine baharı getirecek gelişme!

Asuman müzik okulunda Mahmut Tuncer'le karşılaşınca onu nişanda sahneye çıkmaya ikna eder. Mahmut Tuncer'in Gedelli'ye gelişiyle birlikte başta amcaoğulları olmak üzere herkeste hem şaşkınlık hem de sevinç oluşur.

Büyük iş başardıklarını düşünen Cemile ve Asuman, nişan günü Mahmut Tuncer'in kaçırılmasıyla zor duruma düşer ve soluğu amcaoğullarının yanında alır.