Britney Spears'ın Kül şarkısını paylaşmasına Cem Adrian'dan yorum geldi: Dünya tuhaf bir yer

Sosyal medyada viral olan anaokulundaki öğrencisine doğum günü sürprizi yapan öğretmenin görüntülerini Britney Spears, Cem Adrian'ın ''Kül'' şarkısı ile paylaştı. Cem Adrian, Britney Spears'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı ve ''Dünya tuhaf bir yer'' dedi.

Bir anaokulu öğretmeninin öğrencisinin doğum günü için sınıfa elinde pastayla girdiği görüntüler geçtiğimiz aylarda sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları videoyu sık sık paylaştı.

O görüntüleri izleyen Britney Spears gözyaşlarına hakim olamadı ve sosyal medya hesabından "Son iki gündür migrenim tuttu ve yataktan çıkamadım. Işığa maruz kalamadım ve kendimden geçecekmişim gibi hissettim! En kötüsüydü ve bu yüzden iki gün boyunca uyudum. Anneler gününde baygındım... Bir gün geciktim, çok üzgünüm... Neyse, bu video beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin elleriyle ne yaptığını izleyin! Gerçekten küçük bir beyefendi demek istiyorum! Geçmiş Anneler Günü'nüz kutlu olsun" notuyla yayınladı.

Spears, Cem Adrian'ın çok sevilen Kül şarkısını kullanarak paylaşımda bulundu. Britney Spears'ın paylaşımına sessiz kalamayan Cem Adrian, Twitter hesabından "Dünya tuhaf bir yer" ifadelerini kullandı.