Britney Spears'ın her adımı olay! Mars'ın fotoğrafını paylaşıp ismini değiştirdiğini açıkladı

Ortadan kaybolduğu haberleri ile gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medya hesabından Mars'ın fotoğrafını paylaştı. Britney Spears, Mars'ın adını River Red'' olarak değiştirdiğini açıkladı. Ünlü şarkıcının paylaşımı herkesi şaşırttı.

Babasına açtığı vasilik davasını kazanan ve özgürlüğünü ilan eden ünlü şarkıcı Britney Spears şimdi de farklı bir olayla gündeme geldi.

MARS'IN ADINI DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından aynı paylaşımlar yaptığı için hakkında "Kayboldu" iddiaları çıkan Britney Spears bu kez de adını değiştirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından Mars gezegeninin fotoğrafını paylaşarak ismini "River Red" olarak değiştirdiğini açıkladı.

RESTORANDA OLAY ÇIKARMIŞTI

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde eşi Sam Asghari ile Los Angeles'taki bir mekanda akşam yemeği yemişti. Spears, hayranlarının restoranda fotoğrafını çekmek istemesinin ardından sinir krizi geçirip bağırdı.

Mekanda bulunan bazı görgü tanıkları, Britney'in, fotoğrafının çekilmesine sinirlendiğini bu nedenle etrafa bağırıp hakaretler yağdırdığını söyledi. Korumaları eşliğinde mekandan çıkan Britney hesabı ödemeden mekandan ayrıldı. Şarkıcının korumaları daha sonra geri görüp hesabı ödedi.