Britney Spears'ın eski eşi Kevin Federline'den olay açıklama: Çocuklar annelerini görmek istemiyor!

Kevin Federline, verdiği röportajda eski eşi Britney Spears hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kevin Federline'ın çocuklarının anneleri Britney Spears ile görüşmek istemediğini söyledi. Dünyaca ünlü şarkıcı Spears'tan da açıklama gecikmedi.

Babası Jamie Spears 'ın 13 yıllık vasiliğinin kaldırılması için verdiği yasal mücadeleyi kazanmasının ardından ünlü şarkıcı Britney Spears, haziran ayında Sam Asghari ile nikah masasına oturdu. Sam Asghari ile mutlu evliliğini sürdüren Britney Spears, şimdi de eski eşi Kevin Federline'nin açıklamaları ile gündeme geldi.

ITV News'e röportaj veren Kevin Federline, çocukların annelerinin düğününe katılmamasıyla ilgili "Anneleri için çok mutlular ama bir süredir görüşmedikleri için gitmemeyi tercih ettiler." dedi.

Spears'ın Instagram paylaşımlarıyla ilgili de konuşan Federline, "Onlara açıklamaya çalışıyorum. 'Belki de bu onun kendini ifade etme şeklidir' diyorum. Ama onun hareketleri çocukları etkiliyor. Liseye giden bir genç olmak şu an nasıldır tahmin bile edemiyorum." ifadelerini kullandı.

Eski eşinin açıklamalarının ardından sessizliğini bozan Spears, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Eski eşimin çocuklarım ve benim ilişkimle ilgili meseleleri paylaşması beni çok üzdü. Herkesin de bildiği gibi erkek çocuk yetiştirmek hiç kolay değil. Sosyal medya paylaşımlarımın neden gösterilmesi ise beni rahatsız ediyor. Her şey sosyal medyadan çok önceydi. Onlara her şeyimi verdim. Bu konuyla ilgili tek bir kelime söyleyeceğim: KIRICI. Annem bana 'Onları babalarına vermelisin.' demişti. Bunu şu an paylaşabildiğim için söylüyorum."

Sam Asghari de "Çocuklarının kendilerini uzaklaştırdığına dair söylenenlerin hiçbir dayanağı yok ve böyle bir ifadeyi kamuoyuyla paylaşmak büyük sorumsuzluk. Çocuklar çok zeki ve yakında 18 olacaklar. Kendi kararlarını vermeye başlayacaklar." sözleri ile Spears'ın eski eşine tepki gösterdi.