Britney Spears'ın ailesi endişesini dile getirdi: Sonu Amy Winehouse gibi olabilir

Özgürlüğüne yeni kavuşan Britney Spears hakkında babası Jamie Spears ve eski eşi Kevin Federline, endişelerini dile getirdi. Yasaklı madde kullandığı iddia edilen Britney Spears ile ilgili ailesi korkusunu açıkladı. Ünlü şarkıcı için ''Sonu Amy Winehouse gibi olabilir'' denildi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, 13 yıl boyunca babası Jamie Spears'ın vasiliği altında yaşamını sürdürdü. Dava açmasının ardından yeniden özgürlüğüne kavuşan Britney Spears, zorlu bir 18 ay geçirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları tuhaf olarak adlandırılan ünlü şarkıcı için vasi kontrolü altındaki yıllarda ruhsal olarak zarar gördüğü ve belki de ilk kez vasiliğe yol açan mental sağlık sorunlarıyla boğuştuğu korkusuna neden olduğu konuşulmaya başlandı.

Ailesi, pop yıldızının 2011'de hayata veda eden Amy Winehouse ile aynı trajik yolda ilerliyor olmasından korkuyor. Eski eşi Kevin Federline ve babası Jamie Spears, şarkıcının uyuşturucu kullandığını ve ölebileceğini düşünüyor.

Kevin Federline, "Metamfetamin kullanıyor olabileceğinden endişeliyim. Birinin bunu kamuoyuna duyurması ve Britney'nin kendine gelmesi için dua ediyorum. Bu çok korkunç. O benim çocuklarımın annesi" diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Federline, "Telefon her çaldığında, üzücü bir haber gelecek diye korkuyorum" dedi. Eski eş ayrıca, "Çocukların bir sabah uyandıklarında annelerinin aşırı doz almış aldığını duymalarını istemiyorum" ifadelerini kullandı.