Britney Spears ikinci kitabı için tarihi açıkladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, 'The Woman in Me' (İçimdeki Kadın) adlı kitabını çıkarmasından kısa bir süre sonra yeni bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Britney Spears, ''İkinci cilt gelecek yıl çıkacak. Hazır olun!'' diyerek ikinci kitap müjdesini verdi.

Şöhret, kariyer, annelik, özgürlük konularına odaklandığı 'The Woman in Me' (İçimdeki Kadın) kitabını çıkaran Britney Spears, ikinci kitap müjdesini verdi.

"İKİNCİ CİLT GELECEK YIL ÇIKACAK"

İkinci kitabı yazmayı planladığını ifade eden Britney Spears, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Spears, "Mizah her şeyin ilacıdır. Oynamaya devam et. İkinci cilt gelecek yıl çıkacak. Hazır olun!" dedi.

Britney Spears, daha önce hayranlarına başka bir kitap yazdığını bildirmişti ancak bu defa ilk kez açıkça çıkış tarihiyle ilgili duyuru yapmış oldu.

Öte yandan Britney Spears, 24 Ekim'de çıkan kitabın satış rekor haberini, "Oluyor. Kitabım tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oluyor ve sadece bir günde. Destek veren tüm hayranlarıma teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum" sözleriyle dile getirmişti.