Brad Pitt Jennifer Aniston'ın doğum günü partisine katıldı!

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın dün Sunset Tower Hotel'de gerçekleştirilen özel doğum günü partisine pek çok ünlü isim katıldı. Ancak törene katılan bir kişi herkesi şaşırttı.

1

Jennifer Aniston'ın doğum gününe Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Robert Downey Jr., Jason Bateman, Barbra Streisand, Diane Keaton, David Arquette, Tom Ford, Rande Gerber gibi pek çok ünlü katıldı. Yıldızların yer aldığı doğum günü partisine Jennifer Aniston'ın eski eşi oyuncu Brad Pitt de katılarak herkesi şaşırttı.

Brad Pitt eski eşi Jennifer Aniston'ın doğum gününde People'ın haberine göre törene siyah bir araçla partiye gelen ve şapkayla kendisini gizlemeye çalışan Pitt kameraralara yakalanmaktan kaçamadı.

Brad Pitt eski eşi Jennifer Aniston'ın doğum gününde Pitt'in katılmasıyla "yeniden mi bir aradalar?" sorusu tekrar akıllara geldi. Brad Pitt'in Angelina Jolie ile boşanmasının ardından tekrardan eski eşi Aniston ile görüştüğü iddia edilse de hiç doğrulanmamıştı.

Brad Pitt eski eşi Jennifer Aniston'ın doğum gününde 1998 yılında tanışan çift Temmuz 2000'de evlenmişti. 2004 yılında Angelina Jolie ile film setinde tanışan Pitt, 2005'te Aniston ile boşanmıştı.