Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin şato davası sürüyor! Zafere bir adım yaklaştı

Miraval Şatosu için karşı karşıya gelen Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki dava devam ediyor. Birbirlerine karşılıklı olarak dava açan Brad Pitt ile Angelina Jolie cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Anjelina Jolie, eski eşi Brad Pitt'in Miraval Şatosu'nu almaya çalıştığını ve kendisine sus payı verdiği iddiası ile dava açmıştı.

Brad Pitt de Angelina Jolie'nin hisselerini bir yapancıya sattığını öne sürerek dava açmıştı. Jolie, Yuri Shefler'e 2021 yılında hisselerini satmıştı.

Mahkeme, Jolie'nin "anlamsız, kötü niyetli ve sorunlu bir düzenin parçası" olarak nitelendirdiği iddialarını reddetti. Jolie eski eşi Pitt'in iznini almadan hissesini sattığı iddiasını geri çevirmek için verdiği yasal mücadeleyi kaybetmiş oldu.

Daily Mail'in haberine göre, Jolie eski kocasının, rızası olmadan hisselerini sattığı yönündeki iddiasını kabul eden ön kararı bozmak istemişti.

Jolie'nin iddialarını reddedilmesinin ardından Pitt'in avukatları hukuk savaşını bir adım öteye taşıyabilir ve Jolie'ye dava açabilir.