Masalı hüsranla biten Gülsim Ali'nin yeni projesi ifşa oldu! Meğer dizi daha bitmeden...

Gönül Dağı dizisindeki iki sezonluk macerası sona eren Gülsim Ali'nin yeni projesi için heyecan doruklara çıktı. Ünlü oyuncunun TRT1'in fenomen dizisine veda etmesinin ardından kulislerde pek çok iddia dolaşıyor. Son olarak tarihi bir dönem hikayesi olduğu iddia edilen dizide oynayacak isimlerden birisi de Gülsim Ali olacak. Güzel oyuncunun partnerinin ise İlhan Şen olacağı söyleniyor.

TRT 1 ekranlarında üç sezondur macerasını sürdüren Gönül Dağı dizisine geçen sezonun son bölümünde veda eden Gülsim Ali'nin yeni projesi belli oluyor. Bilindiği üzere güzel oyuncuya diziye vedasının ardından peş peşe teklifler gelmeye başlamıştı. Son olarak yeni proje teklifleri hakkında açıklama yapan Gülsim Ali, "Çok özel bir proje. Aslında Türkiye'de daha önce yapılmamış bir iş." ifadeleri kullandı. Güzel oyuncunun bu açıklamasının ardından rol alacağı yeni proje heyecanla bekleniyor.

SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Proje hakkında açıklama yapan Gülsim Ali, "Çok özel bir proje. Aslında Türkiye'de daha önce yapılmamış bir iş. Senaryosu geldi bize de. Görüştük, fakat şu anda yüzde yüz anlaştık demek istemiyorum. Ama beni çok heyecanlandırdı" ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı'nda heyecan yaratacak 2 kadın karakter müjdesi! Dilek'in yerini alacak isim belli oluyor!

VEDA PAYLAŞIMI YAPTI

Güzel oyuncu paylaşımında "Tüm sevilenlerime teşekkür etmek istiyorum. Sizler iyi ki varsınız, yazdığını binlerce yorum ve mesaj içimi paramparça etti. Bazılarınız çıkan asılsız haberlere inanıp bana kızdınız, fakat şunu bilmenizi isterim; ben oyunculuk yapabilmek için tüm sevdiklerimi, ailemi geride bırakıp tek başına anavatanına göçmüş biriyim. Hiçbir özlem, hiçbir şehir ve hiçbir hava şartı beni aşk ile yaptığım mesleğimden alıkoyamaz. Yazılanın aksine Eskişehir'i, Sivrihisar'ı ve tüm ekibi çok sevdim. Sadece hikayem bitti. Ben de böyle bitsin istemezdim. Elveda Gönül Dağı ailesi" dedi.

GÜLSİM ALİ KİMDİR?

Gülsim Ali 18 Şubat 1995'te Bulgaristan'ın Rusçuk şehri doğdu. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Gayet iyi Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe ve İngilizce dillerini bilmektedir. Bulgaristan'da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa adım attı.

Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan başrolünde Hazal Kaya'nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat adlı dizide hemşire rolünü oynadı.