Boşanmanın ‘Eser’i

Murat Boz ve Aslı Enver'in ayrılığın eşiğine gelmesinde rol oynayan Eser Yenenler'in, Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'un boşanmasında da etkili olduğu iddia edildi.

İki yıllk evliliklerini bitireceklerini duyuran Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çiftinin cephesinden yeni bir gelişme! İkilinin ayrılık nedeninin altında Eser Yenenler olduğu iddia edildi. Uçankuş'ta yer alan habere göre daha önce evinde verdiği parti nedeniyle Murat Boz ve Aslı Enver'in ayrılığın eşiğine gelmesinde rol oynayan Yenenler'in Dalkılıç çiftinin boşanmasında da etkisi olduğu yazıldı. İddialara göre eşiyle kavga eden Dalkılıç, sakinleşmek için ünlü komedyenin Çeşme'deki evine gitti. Yenenler, kalabalık arkadaş grubunu evine çağırdı. O gece Dalkılıç'ın bir masada hostes bir kadınla oturduğunu öğrenen Boluğur'un Dalkılıç’la büyük bir tartışma yaşadığı kulislerde konuşuldu. Çiftin ayrılık kararı almasında bu durumun etkili olduğu öğrenildi.

Murat'ı dinlemedi

Bardağı taşıran son damlanın olduğu olay sonrasında Dalkılıç, ne kadar bir şey yaşanmadığını eşine anlatmak istese de Boluğur'un buna inanmadığı konuşuldu. Yenenler'in İstanbul'daki partisi sonrası Aslı Enver ile Murat Boz'un arasının açıldığı iddia edilmişti.