Boşanma iddiasıyla gündeme geldi... Serkan Kaya'dan tepki çeken sözler: Gelinlikle giren kefenle çıkar

Evliliğinde kara bulutla dolaştığı iddia edilen şarkıcı Serkan Kaya, tepki çeken sözler sarf etti. ''Bizde bir laf vardır; 'Gelinliği ile giren kefeni ile çıkar'' diyen Serkan Kaya, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Kaya, kısa sürede gündem oldu.

Kalakaldım, Zor Bela, Kara Gözlüm, Sevemiyorum ve Aşk Ne Demek Bilen Var mı? gibi şarkılarıyla adından söz ettiren şarkıcı Serkan Kaya, 2013 yılında Ayşegül Kalfa ile nikah masasına oturdu. Serkan Kaya'nın Ayşegül Kalfa ile evliliğinde sorun yaşadığı ve ayrılık kararı aldığı iddiası gündeme geldi.

Evliliğindeki krizle ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı Kaya, "Bizde bir laf vardır; 'Gelinliği ile giren kefeni ile çıkar' diye. Aile hayatımda sorunlu olduğumu düşünenler yanılıyorlar... Ölüm yoksa ayrılık da yok" demesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Sosyal medya kullanıcıları, "Kadın boşanmak istersen öldürecek misin? Bu ne saçmalık", "Bu bir kadın şiddetinin itirafıdır" ve "Bu söz açık bir tehdittir, ifadesi alınmalı" sözleri ile tepki gösterdi.