Ece Erken'den Şafak Mahmutyazıcıoğlu hamlesi

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan fotoğraflarını ve soyadını sosyal medya hesabından kaldırarak boşanma iddialarını gündeme getiren Ece Erken'den yeni hamle geldi. Erken, eşi ile buzları eritmesinin ardından ''Mahmutyazıcıoğlu'' soyadını yeniden ekledi.

Geçtiğimiz haziran ayında Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile dünayevine girerken güzel haberi sosyal medyadan duyurdu. Erken, nikahtan bir kareyi paylaşıp "Herkese selam, biz evlendik... Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz." notunu düşerken "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını da ekledi.

Daha sonra ani bir kararla eşiyle çekildiği fotoğrafları kaldıran Erken, "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını da profilinden sildi. Erken'in bu hareketi, boşanma iddialarını gündeme getirdi.

Boşanma haberlerinin gündeme gelmesinin ardından Erken, eşinin de yer aldığı mutlu aile pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak iddiaları sessizce yalanlamış oldu.

Ece Erken'den eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yeni fotoğraflar 20 gün sonra geldi. Erken, sosyal medya hesabında "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını yeniden ekledi.