Boşanma davası açıldı! Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser'e karşı 2 ay süreyle koruma kararı aldırdı

Oyuncu Damla Ersubaşı'yla boşanma aşamasında olan Mustafa Can Keser'in, geçtiğimiz günlerde eşini ve kardeşini darp ettiği ortaya çıkmıştı. Ersubaşı'dan yeni bir hamle geldi, oyuncu eşi Mustafa Can Keser'e karşı koruma kararı aldırdı.

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde basın yolu aracılığıyla eşi Mustafa Can Keser ile boşanacaklarını duyurmuştu. Daha sonra Damla Ersubaşı ve görümcesi Alev Keser'in, üç yıl önce Mustafa Can Keser tarafından darp edildiği ortaya çıkmış ve Keser, iddiaları kabul etmişti.

2 AY BOYUNCA KORUNACAK

Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Boşanma kararı alan çiftin davası açıldı. Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, eşi Mustafa Can Keser'e karşı 2 ay süreyle iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi için Aile Mahkemesi'nden koruma kararı aldırdı. Koruma kararı alınan boşanma davasında aynı zamanda gizlilik kararı aldırıldı.

EŞİNİ VE KARDEŞİNİ DARP ETMİŞ!

Damla Ersubaşı'ya psikolojik şiddet uyguladığı iddia edilen gece kulübü işletmecisi Mustafa Can Keser'in, 2017 yılında eşini ve kız kardeşi Alev Keser'i darp ettiği ve mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Keser'in ofisinde yaşanan darp sonrası Ersubaşı'nın eşinden şikayetçi olmadığı, görümcesi Alev Keser'in ise kardeşinin cezalandırılmasını istediği öğrenildi. Kardeşinin şikayetinin ardından Keser, kasten yaralama suçundan 140 gün adli para cezasına çarptırılmış.