Boşanma aşamasında oldukları iddia edilmişti! Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı'ya şantaj

Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı'ya şantaj yapıldı. O ve eşine ait olduğu iddia edilen müstehcen mesajların yayılması tehdidiyle karşılaşan Erol Özmandıracı, soluğu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda aldı.

Naz Elmas'ın iş insanı eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı iddia edilmişti. Erol Özmandıracı hakkında şantaj iddiası ortaya atıldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Özmandıracı'ya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj geldi. Mesajda kendisini Naz Ceylan olarak tanıtan kişi, elinde Erol Özmandıracı'nın eşiyle olan bazı mesajlarının bulunduğunu ve bunları yayınlamamak için 30 bin dolar talep ettiği yazıyordu. Aynı kişi paranın kendisine Bitcoin üzerinden ödenmesi gerektiğini belirtti. Çift hakkında geçtiğimiz aylarda, boşanma aşamasında oldukları iddiaları çıkmıştı.

Bazı müstehcen içerikli mesajları yollayan kişi, parayı vermezse ailesine hatta magazine mesajları vereceğini söyledi. Bununla da yetinmeyen kişi, kendisine inanmayan iş insanına ve yakın akrabalarına mesaj atmaya başladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan iş insanı, kişinin yakalanıp cezalandırılmasını istedi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.