Boşanma aşamasında aldatıldığını öğrenen Berdan Mardini sessizliğini bozdu

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, geçtiğimiz gün Instagram hesabından bir basın açıklaması yayınlayarak Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf etti. Mardini, Yelliler'in açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, ''Herkes fıtratına uygun kişilerle olması gereken yerdedir'' ifadelerini kullandı.

Ünlü türkücü Berdan Mardini boşanma aşamasında olduğu eşi Fatoş Yelliler tarafından aldatıldığını öğrenirken magazin gündeminde yer yerinden oynadı.

Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Gülşah Saraçoğlu'nun eski aşkı Gökhan Göz ile ilişki yaşadığını itiraf etti. Yelliler, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan (Göz) Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla, kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekte idi"

Berdan Mardini de eski eşinin yaptığı itirafın ardından sosyal medyada arka arkaya paylaşımlarda bulundu. Mardini, ilk olarak "Herkes fıtratına uygu kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz" paylaşımında bulundu.

Daha sonra yeni bir paylaşımda bulunan Mardini, "Çok az kaldı çok" diyerek kafaları karıştırdı.