Boşanıyorlar mı? Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova ve eşi Altuğ Gültan arasında kriz

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova ve 2 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Altuğ Gültan'ın evliliğinde kriz yaşandığı iddia edildi. İddialara göre Melike İpek Yalova boşanmak istedi ancak eşi Altuğ Gültan evliliğini bitirmek istemiyor.

7 yıl aşk yaşadığı sevgilisi Altuğ Gültan ile 2019 yılında dünayevine giren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Melike İpek Yılmaz'ın evliliğinde karabulutlar dolaşıyor.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle uzun bir süredir Adana'da bunulan Melike İpek Yalova'nın boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Melike İpek Yalova'nın, aldığı boşanma kararını eşi Altuğ Gültan'a ilettiği öğrenildi. Karar üzerine şoke olan Gültan'ın ise ayrılmak istemediği gelen iddialar arasında.

Gelinliğinde göbeği olduğu görünen güzel oyuncunun hamile olduğu iddia edilmiş Yalova, konuyla ilgili şunları söylemişti: 'Oyuncu konuyla ilgili, 'Beni biraz tombiş bulanlar olmuş, şöyle cevap vereyim: Hayatımda en düşük kilom 41'di. O zaman bile kavun yutmuş gibi göbeğim vardı. 'Peki, nasıl bazen var göbeğin, bazen yok?' derseniz, göbeğimi içime çekmek benim ata sporum'