Boşanıyorlar... Jennifer Lopez Ben Affleck'e dava açtı

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ben Affleck'e boşanma davası açtı. Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in boşanma davasıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Aşkları yıllar sonra yeniden alevlenen ve 2022 yılında muhteşem bir törenle dünyaevine giren Ben Affleck ile Jennifer Lopez'in evliliğinde sona gelindi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

BBC'de yer alan habere göre; Lopez, Salı günü Los Angeles İlçe Yüksek Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Davaya ilişkin mahkeme dosyasında Lopez'in veya avukatının, Affleck'e evliliklerini feshetme dilekçesinin bir kopyasını bildirmesi gerektiği belirtiliyor.

Medyada yer alan haberlere göre, soyadını yasal olarak Affleck olarak değiştiren Lopez, boşanma davası dilekçesinde evlilik öncesi sözleşmenin ayrıntılarını belirtmedi. Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne davayla ilgili sunulan belgede, 55 yaşındaki Lopez ile 52 yaşındaki Affleck'in güncel gelirleri, giderleri, mülkleri ve borçları da dahil olmak üzere mali bilgileri paylaşmaları gerektiği belirtiliyor.

Belgede, her ikisinin de "davanızdaki tüm mali konular hakkında nihai bir anlaşmaya varılıncaya kadar" mali durumlarında meydana gelen değişiklikleri ifşa etmekle yükümlü olduğu belirtiliyor.

Mahkeme Lopez'e mali beyanını sunması için 60 gün süre verdi, Affleck'e de bilgilerini sunduktan sonra aynısını yapması için 60 gün daha süre tanındı. Başvuruda, mali bilgileri bildirmemenin veya güncellememenin mahkeme tarafından yaptırım uygulanmasıyla sonuçlanabileceği belirtiliyor.