Boşandılar

Gülben Ergen ile Erhan Çelik, tek celsede evliliklerini sonlandırdı. Gülben Ergen ilk iş olarak Çelik soyadını hesabından kaldırdı. 

2 yıl önce Şirince'de nikâh masasına oturan Gülben Ergen ile Erhan Çelik, boşanma davalarının ilk duruşmasına yoğun iş tempoları nedeniyle katılamamış, duruşma bir sonraki celseye ertelenmişti. İkili önceki gün tek celsede evliliklerini sonlandırdı.  

Çelik soyadını kaldırdı 

Küçükçekmece Aile Mahkemesi’ndeki görülen davaya ikili ayrı ayrı geldi. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle açılan duruşmada her iki tarafta birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı. Evliliklerini tek celsede bitiren çiftten Ergen, ilk iş olarak sosyal medyadan Çelik soyadını kaldırdı. Her iki taraf da kendilerine uzatılan mikrofonlara konuşmaktan kaçındı.  

Gerçekler ortaya çıkacak 

Feriye Lokantası’nda görüntülenen Erhan Çelik, boşanmalarına neden olarak gösterilen ihanet haberleri karşısında "Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı ve güzel bir tarafı var. Bugün için söyleyeceğim hiçbir şey yok. Zaten zaman her şeyi herkese gösteriyor’’ diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.