Bora Gencer'den çok konuşulacak Tolga Savacı yorumu!

Bora Gencer geçtiğimiz günlerde vefat eden Tolga Savacı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bora Gencer oyuncu seçimi üzerinden yaptığı yorumda, ''Tolga gibi insanlar dururken bu tiplere gidilmesi beni üzüyor'' ifadesini kullandı.

Şarkıcı Bora Gencer'e, "Eski isimler unutuluyor mu?" sorusu yöneltildi. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Gencer, "Mesele Demet Evgar müthiş bir oyuncu... Güzel oyuncularımız var ama, 'Ne alaka' dediğimiz tipler de var. 'Bu nasıl oluyor?' diye düşünüyoruz. Tolga gibi insanlar dururken bu tiplere gidilmesi beni üzüyor. Tabii bir şekilde herkes ekmek yiyecek. George Clooney ve Morgan Freeman kaç yaşına geldi halen oynuyor. Oyunculuğun yaşı yok" yanıtını verdi.

Gencer, "Tolga Bey orada değil burada çalışsa uzun yaşayabilir miydi?" sorusuna, "Kimi kader diyebilir. Belki dediğiniz gibi olabilirdi. Her şey moral. Küçük kanserden hayatını kaybeden, büyük kanserden ise kurtulan görüyoruz. Hayata bağlılığı ve moral bu... Tolga Türkiye'de olsa, istediği projede yer alsa belki farklı olacaktı morali... Küskün olduğunu biliyoruz. Belki Amerika'da çok zengin ama para asla mutluluk getirmiyor" ifadelerini kullandı.