Bomba patladı! Selena Gomez ve Zayn Malik aşk yaşıyor

Ünlü şarkıcı Selena Gomez ile meslektaşı Zayn Malik hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Zayn Malik ile Selena Gomez'in aşk yaşadığı öne sürüldü. ABD'li bir kaynak, ikili için ''Selena ve Zayn el ele tutuşarak içeri girdiler. Çoğu restoran personeli ve restoran müdavimi onları fark etmedi. Birlikte rahat görünüyorlardı ve bunun bir randevu olduğu açıktı.'' dedi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik, kızının annesi model Gigi Hadid ile olan 6 yıllık ilişkisini 2 yıl önce bitirdi. Gigi Hadid ile ilişkisinin bitmesinin nedeni olarak Zayn Malik'in ünlü modelin annesi Yolanda Hadid'le kavga etmesi olduğu iddia edilmişti.

Magazin gündeminde uzunca bir süre konuşulan One Direction grubunun eski üyesi Malik'in, şarkıcı Selena Gomez ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. The Sun'da yer alan habere göre, taze aşıklar New York'ta samimi bir akşam yemeği randevusuna çıkarak aşklarını duyurdu.

ABD'li bir kaynak, ikili için "Selena ve Zayn el ele tutuşarak içeri girdiler. Çoğu restoran personeli ve restoran müdavimi onları fark etmedi. Birlikte rahat görünüyorlardı ve bunun bir randevu olduğu açıktı." ifadelerini kullandı.