Bomba iddia! Yemin'in aşıkları Özge Yağız ve Gökberk Demirci yeniden bir araya geliyor

Son dönemin en çok konuşulan çiftlerinden Gökberk Demirci ve Özge Yağız sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisinin setinde tanışan ve evlilik yolundaki ilk adımları atan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yeniden aynı projede yer alacağı iddia edildi.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde tanışan Özge Yağız ve Gökberk Demirci evlilik yolunda ilerliyor. Yemin dizisinden ayrılan Özge Yağız Star Tv'deki Sol Yanım dizisi ile yoluna devam etse de istediği başarıyı elde edemedi. Kuruçeşme'de objektiflere yansıyan Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yeniden aynı projede yer alacağı iddia edildi.

AYNI FİLMDE Mİ ROL ALACAKLAR?

Gökberk Demirci ve Özge Yağız geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de bir kafede menajerleriyle buluştu. Son olarak 'Sol Yanım' adlı dizide rol alan Özge Yağız, "Yaz işi yapmak istemiyorum. Kışa bir proje düşünüyorum" dedi. İkilinin, şartlar oluşursa ortak bir sinema filminde rol alabileceği iddia edildi.

YAZIN TATİL YAPACAKLAR

Güzel oyuncu, "Eğer Gökberk'in de iş durumu müsait olursa yaz ayını tatil yaparak geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.