Bomba iddia! Gülcan Arslan ile İbrahim Kutluay aşk yaşıyor

14 Şubat Sevgililer Günü'nü Edvina Sponza ile geçiren İbrahim Kutluay'ın adı yeni bir isimle anılmaya başlandı. Son olarak Teoman ile bir davette yakınlaştığı konuşulan oyuncu Gülcan Arslan ile İbrahim Kutluay'ın aşk yaşayamaya başladığı öne sürüldü.

Güzel oyuncu Gülcan Arslan geçtiğimiz yaz aylarında arkadaşları ile çıktığı tatilde meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşadı. Ancak ikili, çok geçmeden ilişkilerini noktalama kararı aldı.

Uzun bir süredir kalbi boş olan ve hayatına yalnız devam eden Teoman ile Gülcan Arslan'ın bir davette yakınlaştığı iddia edildi. Teoman, Arslan'ın dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşarak şaşırtmıştı. Teoman, "Palavra canım ya. Kızı tanımıyorum bile. Arkadaşım çekmiş onu paylaştım" sözleri ile Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı haberlerini yalanladı.

GÜLCAN ARSLAN İLE İBRAHİM KUTLUAY AŞK YAŞIYOR

14 Şubat'ı Edvina Sponza ile geçiren İbrahim Kutluay'ın yaklaşık bir aydır Gülcan Arslan'la birlikte olduğu öne sürüldü. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün dost ortamında tanışan ikili, ilişkilerini sadece arkadaşlarına söyledi.