Bomba iddia! Çukur'dan Uyanış Büyük Seçluklu dizisine büyük transfer geliyor...

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlana Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile bomba bir oyuncunun ismi geçmeye başladı. Başrollerinde ise Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisine Çukur dizisinde “Arık Böke Erdenet” karakterini canlandıran Barış Arduç'un katılacağı iddia edildi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladığından beri büyük bir çıkış yakaladı. Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği başrollerinde ise Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Sevda Erginci'nin yer aldığı dizi yeni bir transfer haberi ile gündeme geldi.

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'da "Arık Böke Erdenet" karakterine hayat veren Barış Arduç'un Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil edileceği iddia edildi. Arduç'un hangi karakteri canlandıracağı ve ne zaman diziye katılacağı konusu ise netlik kazanmadı.

ATILGAN GÜMÜŞ KADROYA DAHİL OLMUŞTUU

Uyanış: Büyük Selçuklu, geçtiğimiz haftalarda da Kuruluş Osman dizisinde Komutan Böke'yi canlandıran ve performansıyla oldukça beğenilen Atılgan Gümüş'ü kadrosuna katmıştı. Akli Film imzalı yapım, Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısı, siyasi olayları, savaşları ve Melikşah'ın hayatını konu alıyor.