Bizim Hikaye bugün var mı yeni bölüm ne zaman 17 Ocak FOX yayın akışı

17 Ocak FOX yayın akışı Bizim Hikaye yeni bölümü ne zaman bugün var mı? FOX yayın akışı arasında Bizim Hikaye bugün var mı? FOX’un sevilen dizisi Bizim Hikaye yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna dizinin fanları yanıt arıyor. 5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez.

Bizim Hikaye bugün var mı 17 Ocak FOX yayın akışı Bizim Hikaye yeni bölüm ne zaman sorularına dizinin fanları yanıt arıyor. Bu sezonun flaş dizilerinden birisi olan Bizim Hikaye yeni bölüm merakla bekleniyor. Haftalardır yayınlanmayan dizi nedeniyle dizinin takipçileri yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı hakkında araştırma yapıyor. Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık. Elibollar Nihal’in başlarına açacakları dertten kurtulmuşlardır belki ama şimdi Filiz’in onlara getirdiği yeni haberle mücadele etmek zorundadırlar. 

BİZİM HİKAYE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin 54. yeni bölümünün 24 Ocak akşamı FOX’ta saat 20:00’de yayınlanması bekleniyor.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık. Elibollar Nihal’in başlarına açacakları dertten kurtulmuşlardır belki ama şimdi Filiz’in onlara getirdiği yeni haberle mücadele etmek zorundadırlar. Herkes bu yeni sorunla kendi yöntemleriyle başa çıkmaya çalışırken Filiz herkesi hayrete düşüren yepyeni bir çözümle karşılarına çıkar. Yeni hayatlarına alışmaya çalışan Elibollar’a hayatın ve Barış’ın ardında bıraktığı mirasın getireceği insanlar ise henüz tükenmemiştir.