Biri bitmeden başka projeye ‘evet' dedi! Erdal Beşikçioğlu'nun yeni projesi ortaya çıktı

Birçok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Gain platformu için hazırlanan Hamlet dizisinde rol alıyor. Elit İşçan ile başrolü paylaşan Beşikçioğlu, sezon bitmeden farklı bir proje ile anlaştı. Detayları sır gibi saklanan dizinin Star TV'de yayınlanacağı ve yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturacağı biliniyor.

Geçtiğimiz günlerde televizyon efsanesi olan Behzat Ç.'nin yeniden çekileceği duyurulmuştu. Tüm hayranların aklına Erdal Beşikçioğlu geldi ancak ünlü oyuncunun farklı planları var. Şu an Gain platformu için çekilen Hamlet dizisinde rol alan Beşikçioğlu, dizinin çekimleri bitmeden farklı bir proje ile anlaştı. Projenin detayları ve senaryosu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Star TV'de Nisan ayında yayınlanacak iddialı bir projeyle ekrana dönecek. Usta aktör O3 Medya'nın Star için çekeceği iddialı projeye "Evet" dedi. Detayları sır gibi saklanan dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Cast çalışmaları süren dizi yakında sete çıkacak.