Birden fazla projede beraber rol almış isimler

Bazı oyuncuların kariyerinde bazı meslektaşları özel bir yer taşır. Çünkü o isimlerle birden fazla projede yer aldıkları için aralarında yakın bir arkadaşlık bağı oluşur. Haberimizde, birden fazla projede beraber rol almış isimleri derledik.

Türkiye dizi adına dünyanın en büyük pazarına sahip bir ülke. Yurt dışına en çok satış yapan ülke olan Türkiye, oyunculuk alanında da geniş bir alana sahip. Ancak bazı isimler, birbirleriyle birden fazla projede beraber rol aldılar. Beraber sette geçen zamanlarıyla da zamanla birbirleriyle yakın arkadaş oldular. İçlerinde 3 projede bile birlikte oynamış isimler bulunuyor.

1 - BARIŞ FALAY - MİNE TUGAY

İlk olarak Aliye dizisinde beraber rol alan iki isim daha sonra Medcezir dizisinde Ender ve Selim karakterlerini canlandırmışlardı. Bu projeden sonra Paramparça dizisinde de birlikte rol alan ikiliden Falay bu dizide, Tugay'ın kız kardeşinin eşini canlandırmıştı.

2 - ÇAĞATAY ULUSOY - TANER ÖLMEZ - HAZAR ERGÜÇLÜ

İlk kez Medcezir dizisinde birlikte rol alan üçlü daha sonra Türkiye'nin ilk Netflix dizisi olan Hakan Muhafız'da da beraber rol almışlardı. Ölmez ve Ergüçlü ayrıca, internet dizisi olan Dudullu Postası'nda da beraber rol almışlardı.

3 - UĞUR YÜCEL - BİNNUR KAYA

Birbirleriyle tam 3 projede rol alan iki isim; Aramızda Kalsın'da karı - kocayı, Cinayet Süsü'nde cinayet büroda çalışan bir müdürle ekibinde yer alan memuru, Kırmızı Oda'da ise psikiyatr ile hastasını canlandırmışlardı.

4 - GÜLSE BİRSEL - HÜMEYRA

İlk kez Avrupa Yakası dizisinde beraber oynayan ve anne-kız olan ikili, Yalan Dünya dizisinde de anne-kız olmayı tercih ettiler.

5 - ZUHAL TOPAL - RASİM ÖZTEKİN

Zuhal Topal ile merhum sanatçı Rasim Öztekin, tam 3 projede beraber rol aldılar. Geniş Aile'de kayınpeder - gelin oldular, Yıldızların Altında müzikalinde beraber sahne alıp turnelere çıktılar, Komedi Türk adlı skeç programında beraber rol aldılar.

6 - ZUHAL TOPAL - GİZEM GÜVEN

Topal, Gizem Güven'le de birden fazla projede rol almıştı. Sihirli Annem ile komşu teyze-komşu kızı, Selena'da ise öğretmen ve öğrenciyi oynadılar.

7 - CANAN ERGÜDER - FATİH ARTMAN

İlk olarak Behzat Ç. dizisinde beraber rol alan iki isimden Ergüder bir savcıyı oynuyordu, Artman ise polis memuruydu. Menajerimi Ara dizisinde de beraber rol alan iki isim burada menajeri canlandırmışlardı.

8 - BARIŞ FALAY - SARP AKKAYA

İlk kez Ezel dizisinde beraber oynayan iki isim, yıllar sonra Paramparça dizisinde de beraber rol almışlardı.

9 - NEBAHAT ÇEHRE - NUR FETTAHOĞLU

Aşk-ı Memnu dizisinde roman karakterleri Firdevs ile Peyker'i canlandırıp anne-kız olan iki isim, Muhteşem Yüzyıl projesinde ise Osmanlı Devleti'nin iki sultanı Ayşe Hafsa Sultan ile Mihrimah Sultan'ı canlandırıp kayınvalide-gelin olmuşlardı.

10 - BİRCE AKALAY - İBRAHİM ÇELİKKOL

Daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde oynayan iki isim, şimdi de Kuş Uçuşu adlı Netflix dizisinde oynayacaklar.