Birce Akalay'ın bu fotoğraflarını görünce inanamayacaksınız! Yıllar içindeki değişimi şoke etti

Şimdilerde ekranlarda oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de fırtınalar estiren Birce Akalay'ın geçmiş yıllar ait fotoğrafları ortaya çıktı. Adeta estetik güzeli olan Birce Akalay'ın yıllar içindeki değişimini gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Birce Akalay, özel hayatını magazin basınından uzakta yaşayan isimler arasında yerini alıyor. İbrahim Çelikkol ile yıllar sonra yeniden aynı projede bir araya gelecek olmasıyla hayranlarını sevindiren Birce Akalay'ın yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı.

2004 yılında katıldığı Türkiye Güzellik Yarışması'nda 3. olan Akalay, kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı aldı. Avrupa'daki güzellik yarışmasına katılan Akalay'ın yarı finale kadar gelmesinin ardından yüzündeki değim başladı.

Spikerlik de yapmış olan Akalay, 2007'de Senin Uğruna dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ünlü oyuncu asıl çıkışını 2010-2013 yılları arasında rol aldığı Yer Gök Aşk'taki Havva rolüyle yaşadı. Ekranların aranılan yüzlerinden olan Birce Akalay, birden fazla estetik operasyon geçirdi. Bambaşka bir görünüme kavuşan Akalay, adeta tanınmayacak kadar değişti. Akalay'ın makyajsız ve estetiksiz hali herkesi şoke etti.

İşte Birce Akalay'ın estetiksiz hali;

Doya Doya Moda'nın belalı ismi Ferdanur Başaran iğne ipliğe döndü... Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya aslında bambaşka biri çıktı! Sen neymişsin be

Baba'nın Şahika'sı Zeynep Tuğçe Bayat'ın kardeşini görenler küçük dilini yuttu! Güzelliğiyle ablasını solladı