Birce Akalay'dan dikkat çeken sözler: İbrahim aldı beni birazcık götürdü

Geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile Bodrum'a giden ünlü oyuncu Birce Akalay, tatil dönüşü Beyoğlu'nda görüntülendi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Birce Akalay, ''İbrahim aldı beni birazcık götürdü'' dedi.

Siyah Beyaz Aşk dizisinde partner olan ve yakın dostlukları ile bilinen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte Bodrum Cennet Koyu'nda görüntülenmişti. Tatilini tamamlamasının ardından iş için İstanbul'da dönen Birce Akalay, önceki gün Beyoğlu'nda objektiflere yansıdı.

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Akalay, dijital platformda dünya listelerine giren iki dizisinden bahsederken "İkisi de yüreğimi, göğsümü kabartan işlerdi. Mutluyum. Bu kadar güzel reaksiyon alması, seviliyor olması güzel. Karakterlerde benden çok nota var, 'ben de olsa bende aynı şeyi yapardım' dediğim karakterlerdi. Çok mutlu hissediyorum kendimi." ifadelerine yer verdi.

İbrahim Çelikkol'la tatil yapmasıyla ilgili de konuşan oyuncu, "Çok tatlı tatil yaptık. Aldı beni birazcık götürdü. Sonra o oğlanı aldı, ben annemin yanına döndüm" dedi.