Birce Akalay ile Oktay Kaynarca'dan sürpriz buluşma: İş değil, dostluk yemeği

Ünlü oyuncu Birce Akaly ile Oktay Kaynarca geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de bir mekanda görüntülendi. Birce Akalay ile Oktay Kaynarca, muhabirler ile sohbet etti. İkili, ''Çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Bugün güzel bir akşam yemeği yedik. İş için değil, sohbet için bir araya geldik'' şeklinde konuştu.

Oktay Kaynarca, kendisi gibi oyuncu olan Birce Akalay ile önceki akşam Arnavutköy'deki bir balıkçıda yemek yedi. Yemeklerine ara veren Birce Akalay ile Oktay Kaynarca, havaların soğuk olması nedeniyle muhabirleri bekletmek istemedi.

İkili, muhabirler ile ayaküstü sohbet etti. Kaynarca, "Birce ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Bugün güzel bir akşam yemeği yedik. İş için değil, sohbet için bir araya geldik. Tabi hayat bu, belli olmaz ne olacağı ama şu an öyle bir iş sohbeti içerisinde değiliz." dedi.

Birce Akalay da, "Şu anda biraz dinleniyorum, biraz markamla ilgileniyorum çünkü orada da bir bebek doğdu. Onunla da ilgilenmem gerekiyor. Bazen projeleri okuyorum, şu an bu şekilde zaman geçiriyorum." şeklinde konuştu.