Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldı? Yeni projesini de anlattı

Ünlü sunucu Bircan Bali'nin Söylemezsem Olmaz programı ile yollarını ayırması magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir YouTube programına konuk olan Bircan Bali, ''Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldı?'' sorusunun yanıtını verdi. Bali, diğer yandan yeni projesiyle de ilgili konuştu. Bali, yeni anlaştığı kanalda ödemelerini Euro şeklinde alacağını açıklaması ile ağızları açık bıraktı.

Uzun yıllardır Beyaz TV'de ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Bircan Bali 1 yıl daha olan sözleşmesinden vazgeçti ve programdan ayrıldı. Söylemezsem Olmaz ile yollarını ayırmasının ardından sessiz kalan Bircan Bali YouTube'da yayınlanan "Bize Kaldı" programının konuğu oldu. Bali, merak edilenleri yanıtladı.

Bali, programdan ayrılması ile ilgili şunları söyledi: "Dedim ki benim 1 yıl daha sözleşmem vardı ve biz onu üzülerek feshettik. Öyle söyleyeyim anlayın. Biz ağlayarak ayrıldık. Ben çok sadakatli bir çalışanımdır. Hiç 'Maaş ne zaman yatacak' diye de sormadım.

Müge Anlı'da ismi geçen Sakin Künar kimdir, şarkıları neler?

Derya Uluğ hayatında ilk kez gelinlik giydi

Oradan ayrıldığımı öğrenince insanlar ve tabi yöneticiler uzun süre telefonu kapattım. Sadece Whatsapp üzerinden insanların bana ulaşmasını sağladım çünkü ses duymak istemedi. Ve de bilmediğim bir şey var benim, yöneticilerimle kardeş gibiydim. Biz hiç birbirimize yürümedik. Meğer öyle bir dünya varmış 'yemeğe çıkalım' falan. Ben yemekte iş konuşmayı sevmiyorum. İş iş yerinde konuşulur ben neden seninle yemeğe çıkayım ki.

Bunu yapanları görünce soğudum da. Sonra daha belli başlı, bilinir daha kurumsal daha beni ofisinde değil de kanalında ağırlayacak kişilerle görüşmeyi tercih ettim. Kırmızı logolu bir kanalla anlaştım diyeyim o zaman hepsinde var zaten. Ödemelerimi Euro ile alacağım. Programı tek başıma sunmamı istediler ama bu işi tek başıma yapmak istemiyorum. Partneri mi de seçti. Ben aslında üç kadından yanaydım fakat yönetim bir erkek istedi. O erkeği de ben seçtim."

Çağla Şıkel evlenmeyeceğini açıkladı

8 ayda 20 kilo verdi... İşte Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı