Bircan Bali şiddet gördüğünü itiraf etti: Korkunç bir sapkınlık

Ünlü sunucu Bircan Bali, Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtladı. Samimi açıklamalarda bulunan Bircan Bali, şiddet gördüğünü itiraf etti. Bali, ''Şiddet gördüğünde o adamdan soğumam lazımken ben acaba eli acıdı mı diye düşündüm. Öyle saçma bir aşktı.'' şeklinde konuştu.

Söylemezsem Olmaz programının eski sunucusu Bircan Bali, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu YouTube kanalında ekrana getirilen Haber Bahane programının konuğu oldu Bircan Bali, şiddet gördüğünü açıkladı.

Ünlü sunucu yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Hayatımda ilk kez biri bana vurdu. Şiddetin nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama vücudumda görmemiştim. Şiddet gördüğünde o adamdan soğumam lazımken ben acaba eli acıdı mı diye düşündüm. Öyle saçma bir aşktı. Beni ailesiyle tanıştırmıştı ve o an bile kötü bir şey yaşadık. O zaman olamayacağımızı anladım. Öfke kontrolü olmayan biriydi. Ağlayarak uçağı bindim ve ona ayrılık mesajı attım. Aynı üniversiteye gidiyorduk ama o ayrılıktan sonra dönmedi. Ayrıldıktan sonra gözümün açıldığını hissettim. Bana vurduğunda eli acıyacak mı düşüncesi korkunç bir sapkınlık. Dar bir kot pantolon giydiğim için bana şiddet uygulamıştı. Nasıl bir kıskançlık olduğunu anlatamam. Çok ağır birkaç tokat yedim. Bunu da ilk kez açıklıyorum. Bana şiddet uyguladığında arkadaşımı arayıp her şeyi anlattım. Arkadaşım eve polisle geldi ama ben şiddet gördüğümü inkar ettim. Şiddet uygulanan her yerden hemen uzaklaşılmalı. O gerçek bir sevgi değil."

Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'a yeniden dönecek mi? İşte cevabı

'Estetiğim yok' demişti... Bircan Bali'nin o halleri inanılmaz!

Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldı? Yeni projesini de anlattı