Bircan Bali döndü Yağmur Çevik Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! Paylaşımı deprem etkisi yarattı

Bircan Bali'nin Söylemezsem Olmaz'a geri dönmesinin ardından Yağmur Çevik programdan ayrıldı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Yağmur Çevik'in sözleri Bircan Bali'ye gönderme olarak yorumlandı. Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Çevik'e ise takipçilerinden destek geldi.

Yağmur Çevik yeni sezonun başında Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları arasında yerini aldı. Hande Sarıoğlu ile olan kavgalarıyla sık sık gündeme gelen Yağmur Çevik, bu sabah itibari ile Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı.

Bircan Bali'nin "Kendi koltuğum" dediği programa geri dönmesi ise magazin gündeminde adeta deprem etkisi yarattı. Çevik, Bircan Bali'nin dönüp kendisinin programdan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

YAĞMUR ÇEVİK'TEN BİRCAN BALİ'NİN SÖYLEMEZSEM OLMAZ'A DÖNMESİNE YORUM

Çevik şu ifadelere yer verdi: "Amacım televizyonda yapılan magazine bir nebze de olsa şeffaflık katmaktı. Tabi ki bunu tek başına yapabilirim ukalalığı değil söylemek istediği şey, benim gibi düşünen aynı kalibrede olduğum insanlarla televizyon magazinini 'az sonra'lardan, içi boş başlıklardan kurtarıp gerçek haber anlayışıyla izleyiciyle buluşturmayı hayal etmiştim.

Benim için asıl olan bildiklerimi sizlerle filtresiz paylaşmak... Ama bunu yaparken de mahremiyete olan saygıyı köşeye atmamaktı... Eğriye eğri, doğruya doğru demekten vazgeçmeyeceğim"

Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'a geri döndü! O yorumcu programdan ayrıldı